Λευκάδα
Η Λευκάδα είναι ένα γραφικό ελληνικό νησί όπου είναι στο Ιόνιο Πέλαγος, γνωστό για τις όμορφες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και τα παραδοσιακά χωριά.

Sights

Map

Προορισμός Αμφίκλεια Previous Αμφίκλεια

Λευκάδα

Η Λευκάδα είναι ένα γραφικό ελληνικό νησί όπου είναι στο Ιόνιο Πέλαγος, γνωστό για τις όμορφες παραλίες, τα κρυστάλλινα νερά και τα παραδοσιακά χωριά.

Οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων, όπως κολύμπι, ηλιοθεραπεία, πεζοπορία, ιστιοσανίδα και kitesurfing.
Το νησί φιλοξενεί επίσης μια σειρά από δημοφιλή αξιοθέατα όπως η παραλία Κάθισμα,
η παραλία Πόρτο Κατσίκι, η παραλία Εγκρεμνοί, η πόλη της Λευκάδας,
η Μονή Φανερωμένης, ο Φάρος της Γύρας, οι Καταρράκτες του Νυδρίου, η Μαρίνα Λευκάδας,
το Λαογραφικό Μουσείο Λευκάδας, το χωριό Καρυά, Τα Οινοποιεία Λευκάδας, Το Ελαιόλαδο Λευκάδας, Το Κάστρο Λευκάδας, Η Παραλία Βασιλικής.
Επιπλέον, η Λευκάδα προσφέρει επίσης μια ποικιλία από φεστιβάλ, νυχτερινή ζωή και ευκαιρίες για ψώνια.
Με μια πλούσια ιστορία και πολιτισμό, οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χαρούν πραγματικά την καλύτερη ελληνική νησιωτική ζωή στη Λευκάδα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε περισσότερες πληροφορίες για τα αξιοθέατα της Λευκάδας ώστε να προγραμματίσετε σωστά το πρόγραμμα σας.
Εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που ίσως θέλετε να μάθετε:

Οι παραλίες της Λευκάδας

Η Λευκάδα διαθέτει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες του Ιονίου. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς παραλίες είναι ο Άγιος Ιωάννης, οι Εγκρεμνοί, η Γύρα, τα Καβαλικευτά, οι Μύλοι, τα Πευκούλια και το Πόρτο Κατσίκι. Κάθε μία από αυτές τις παραλίες έχει το δικό της μοναδικό χαρακτήρα και προσφέρει διαφορετικές δραστηριότητες και εγκαταστάσεις.

Η Λευκάδα Πεζοπορία

Το νησί είναι ένας εξαιρετικός προορισμός για πεζοπορία και πεζοπορία. Υπάρχουν πολλά μονοπάτια πεζοπορίας που σας μεταφέρουν στη γραφική ύπαιθρο του νησιού και προσφέρουν υπέροχη θέα στην ακτή και τη θάλασσα. Τα πιο δημοφιλή μονοπάτια πεζοπορίας περιλαμβάνουν το μονοπάτι από τους Εγκρεμνούς προς το Κάθισμα, το μονοπάτι από τη Λευκάδα προς τα Πευκούλια και το μονοπάτι από τη Λευκάδα προς το Νυδρί.

Τα Φεστιβάλ Λευκάδας

Το νησί φιλοξενεί μια σειρά από φεστιβάλ και εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, που γιορτάζουν τα πάντα, από μουσική και χορό μέχρι φαγητό και κρασί. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ζωντανή μουσική και παραδοσιακούς χορούς, καθώς και νόστιμα τοπικά φαγητά και ποτά. Μερικά από τα πιο δημοφιλή φεστιβάλ είναι η Γιορτή του Κρασιού της Λευκάδας, η Γιορτή του Ελαιόλαδου, η Γιορτή του Αγίου Σπυρίδωνα και η Πολιτιστική Γιορτή της Λευκάδας.

The Lefkada Nightlife

Η Λευκάδα έχει μια έντονη νυχτερινή ζωή, με πολλά μπαρ, κλαμπ και ταβέρνες για να διαλέξετε.
Οι επισκέπτες μπορούν να χαρούν ζωντανή μουσική και χορό, καθώς και παραδοσιακή ελληνική μουσική και χορό.
Τα πιο δημοφιλή σημεία νυχτερινής διασκέδασης βρίσκονται στις πόλεις της Λευκάδας, του Νυδριού και της Βασιλικής.

The Lefkada Shopping

Επίσης το νησί προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από ευκαιρίες για ψώνια, από παραδοσιακά σουβενίρ και χειροτεχνίες μέχρι επώνυμα ρούχα και κοσμήματα.
Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν τα πάντα, από παραδοσιακά ελληνικά κεραμικά, κοσμήματα και υφάσματα μέχρι μοντέρνα μόδα και αξεσουάρ.
Υπάρχουν επίσης πολλά σούπερ μάρκετ και ψιλικατζίδικα όπου μπορείτε να αγοράσετε είδη παντοπωλείου και άλλα είδη.

Ελπίζουμε ότι αυτές οι πληροφορίες να είναι χρήσιμες στον προγραμματισμό της επίσκεψής σας στη Λευκάδα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook!!