Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Καλοκαίρι στην Ελλάδα

Posted by periigiseis 06/05/2021 0 Comment(s)

Διακοπές στην Ελλάδα, διακοπές δίπλα στη θάλασσα, στη φύση στον ''πλούτο'' της ελληνικής γής!!

 

Βρίσκεστε ξαπλωμένοι σε μια ονειρεμένη παραλία. Απλώνετε το βλέμμα και μπροστά σας στέκεται ολοζώντανη η ιστορία και ο πολιτισμός της Ελλάδας.

 

Επισκέπτεστε ένα νησί και μαζί με την παραλία των ονείρων σας ανακαλύπτετε αρχαίες πολιτείες και αρχαιολογικούς χώρους με φόντο το γαλάζιο του Αιγαίου. Θαυμάζετε μεσαιωνικά κάστρα, πόλεις και χωριά, αλλά και καστροπολιτείες δίπλα στη θάλασσα.

 

Χαλκιδική, Πήλιο, Μάνη. Στη Βόρεια και τη Δυτική Ελλάδα, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο, θα ανακαλύψετε τοπία που αλλάζουν και αξιοθέατα που εντυπωσιάζουν: βουνό και θάλασσα, διαδρομές που προσφέρουν κοσμική ζωή, αλλά και ηρεμία. Είναι όλοι αυτοί οι συνδυασμοί, που προσφέρουν οι παραθαλάσσιοι προορισμοί της Ελλάδας και που κάνουν τις επιλογές σας να μοιάζουν ατέλειωτες.

 

Γνωρίστε μερικούς από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς: το Πήλιο με τα πέτρινα χωριά και τις παραθαλάσσιες σπηλιές, τη Μεσσηνία και τη Μάνη με τις αμμώδεις παραλίες και τα κάστρα, αλλά και τη Χαλκιδική με τα μοναδικά παραθαλάσσια θέρετρα, τα Κύθηρα ένα νησί με ιστορία και απαράμιλλη ομορφιά...

 

Leave a Comment