Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.

Κοζάνη- Καστοριά- Φλώρινα- Νυμφαίο

Κοζάνη- Καστοριά- Φλώρινα- Νυμφαίο

Κοζάνη- ΚαστοριάΦλώρινα- Νυμφαίο- Σιάτιστα

 28-30/10/2022

 

1η ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ- ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ- ΜΗΛΙΑ- ΚΟΖΑΝΗ:

Συγκέντρωση στις 7.30 στο γραφείο μας και αναχώρηση. Με στάσεις κατά την διαδρομή θα φθάσουμε για γεύμα στην Καλαμπάκα. Συνεχίζουμε για την περιοχή Μηλιά και συγκεκριμένα για επίσκεψη (προαιρετικά) στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας, όπου στεγάζονται ευρήματα από ανασκαφές του 1990 με σημαντικότερο εύρημα, τους μεγαλύτερους χαυλιόδοντες που έχουν ποτέ βρεθεί. Με μήκος 5,02 μέτρα αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ευρήματα του κόσμου έχοντας μάλιστα μπει και στο βιβλίο των ρεκόρ Guinness. Τελικός προορισμός μας η πόλη της ΚΟΖΑΝΗΣ όπου βρίσκεται και το ξενοδοχείο που θα μας φιλοξενήσει. 

 

2η ΜΕΡΑ: ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Περιήγηση στην πόλη (Ενυδρείο- Σπήλαιο Δράκου)- ΦΛΩΡΙΝΑ- ΝΥΜΦΑΙΟ- ΚΟΖΑΝΗ:

Πρωινό και αναχώρηση για την ΚΑΣΤΟΡΙΑ όπου θα περιηγηθούμε στην πόλη και προαιρετικά θα επισκεφθούμε το Ενυδρείο Καστοριάς (το μεγαλύτερο γλυκού νερού των Βαλκανίων παρουσιάζει πολλά ψάρια και άλλα υδρόβια είδη που ζουν στις λίμνες και στα ποτάμια της χώρας μας) και το Σπήλαιο του Δράκου (στο εσωτερικό του σπηλαίου υπάρχουν μεγάλα χερσαία και λιμναία τμήματα με εντυπωσιακό σταλακτικό διάκοσμο καθώς περιλαμβάνει επτά (7) υπόγειες λίμνες, δέκα (10) αίθουσες, πέντε (5) διαδρόμους – σήραγγες). Αναχώρηση για την ΦΛΩΡΙΝΑ όπου θα έχουμε χρόνο για βόλτα στην πόλη και παραμονή για γεύμα. Τελικός σταθμος μας το ΝΥΜΦΑΙΟ. Βρίσκεται σε 1350 μ. υψόμετρο ενώ περικλείεται από δάσος οξιάς με λιθόστρωτα μονοπάτια και πετρόκτιστα σπίτια. Εδώ το παρατηρητήριο και το κέντρο ενημέρωσης για την προστασία της καφέ αρκούδας. Επιστροφή στην Κοζάνη. 

 

3η ΜΕΡΑ: ΚΟΖΑΝΗ- ΣΙΑΤΙΣΤΑ- ΑΘΗΝΑ:

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε χρόνο στην πόλη της Κοζάνης όπου θα επισκεφθούμε (προαιρετικά) το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο. Περιλαμβάνει τις εξής θεματικές κατηγορίες: Έκθεση Φυσικής Ιστορίας, Αρχαιολογική- Βυζαντινή έκθεση, Λαογραφική έκθεση, Πινακοθήκη νεότερων χρόνων, Συλλογή γραμματοσήμων και Συλλογή ραδιοφώνων. Στη ΣΙΑΤΙΣΤΑ, ορεινή κωμόπολη, θα έχουμε το γεύμα μας. Επιστροφή στην Αθήνα με τις απαραίτητες στάσεις.

 

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ: 130€

*Μονόκλινο δωμάτιο: 170€

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: HOTEL KATERINA 3*

 • Δύο διανυκτερεύσεις σε δίκλινα,τρίκλινα δωμάτια.

 • Δύο πρωινά στο ξενοδοχείο μας.

 • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: 

•Είσοδοι σε αρχαιολογικούς χώρους & μουσεία.

•Ο φόρος διαμονής στο ξενοδοχείο

•Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό.

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
    Κακή           Καλή

  • Views: 800
  • Κωδικός Προϊόντος: 0015
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 160,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 160,00€